Минути преди финала на първия сезон на "Ергенът" Виктор сподели на Дениз:
„Стоя пред теб в изключително напрегнат ден и отново не мога да скрия усмивката си. Времето, прекарано с теб, ми напомни безгрижието в детството – онази лекота, онази безметежност, свободата да живееш в настоящето… Възхищавам се на свободния ти дух, на нестихващия ти оптимизъм, на спонтанната ти емоционалност и чистото ти сърце. Ти, Дениз, излъчваш щастие!

Снимка: bTV Media Group

ГЛЕДАЙ най-добрите моменти от сезона на "Ергенът" тук >>

Изгубих твърде много време, за да осъзная това напълно… Открих те твърде късно… Трябваше и в момента искам да бях направил онази първа крачка много по-рано. Не мисля, че задълбочихме отношенията си толкова, колкото ми се иска. Обещах ти да бъда честен с теб, обещах ти да казвам истината. Истината е, че на този етап с цялата си душа изпитвам обич към теб, но онази обич, която има един приятел към друг. Надявам се да дадем шанс на това приятелство, защото, откровено, аз се пристрастих към него. Благодаря ти за всичко, Дениз! Прекрасна си!“

„Разочарована съм от това, че мъжете никога не разбират и не виждат. Не съм ядосана – разочарована съм, защото не бях оценена, може би. Нямам представа Виктория с какво ме превъзхожда, това трябва да го каже Виктор. Тя ми е приятелка и не искам да говоря нищо, няма нищо да кажа… Аз ако кажа за него, пак ще стане ясно, че говоря за нея, и затова не искам. Не ми се случва за първи път такова нещо – справяла съм се и преди, ще се справя и сега, просто ще продължа напред и знам, че един ден наистина ще намеря любовта, за която си мечтая“ – коментира Дениз.

Снимка: bTV Media Group

Малко след това Ергена даде последната роза на Виктория с думите:
„Стоя пред теб в този прекрасен ден, за мен е чест! Изпитвам облекчение, че най-накрая мога да споделя какво наистина изпитвам към теб и това не е нещо, което се случва сега. Тези чувства хранят сърцето ми, осмислят дните ми и ме тревожат, в най-красивия смисъл на тази дума, от седмици. Ти прекрачи прага на това откачено приключение последна и още тогава знаех, че в това има пръст съдбата.

Снимка: bTV Media Group

Развълнува ме в мига, в който те видях! Обичам всички несъвършенства на характера ти, защото те те правят истинска, вълнуваща, непредвидима. За мен моето момиче, жената на моя живот, бъдещата майка на децата ми трябва да е точно такава – жена с гордо вдигната глава, достойна, непреклонна, да отстоява себе си и семейството ни с цената на всичко. Ти си безстрашна и това ме кара да те уважавам още повече. Виктория, стоя тук и без всякакво съмнение твърдя, че ти си момичето, към което изпитах най-силни чувства. Искам да те опозная в реалността! Затова, в знак на уважение, в знак на признание, ще ти подаря последната роза в това приключение. Моля те, Виктория, приеми последната роза! Моля те да приемеш и предложението ми да задълбочим чувствата си в реалния живот!“

Снимка: bTV Media Group

(Вижте тези емоционални мигове във видеото най-горе).

Снимка: bTV Media Group


„Аз съм много щастлива, все още не мога да повярвам. Имам чувството, че сънувам, искам да се събудя! Искрено се надявам, че нашите емоции и отношения ще станат още по-красиви и интересни, когато сме вече навън, и нямам търпение това да се случи, за да мога да разбера как всичко ще изглежда. Това е краят на нашето приключение тук, но искрено се надявам, че това е начало на нещо много по-голямо, което на нас предстои да ни се случи“ – сподели Виктория.

ГЛЕДАЙ най-добрите моменти от сезона на "Ергенът" тук >>

Как се развиха отношенията между Виктор и Дениз - вижте тук:

Началото на приказката за Виктор и Виктория можете да си припомните тук: