Веднага след напускането на "Ергенът" Александра Гърдева гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис".

Снимка: Олег Попов

ГЛЕДАЙ най-добрите моменти от сезона на "Ергенът" тук >>

„Върнах розата на Виктор, защото трябваше да застана зад себе си и зад всички жени. Не трябва да сме готови на всичко за любовта, когато тя не е подплатена с действия. Виктор не ме защити. В моята ценностна система той трябваше да вземе решение и да се раздели с Виктория. Последните му действия са такива, каквито не искам да виждам в моя мъж. Защото, ако бях останала до края, той щеше да е моят съпруг“ – сподели Алекс.

Тя добави, че не й е било лесно в риалитито, но не съжалява за участието си. Това е едно от най-хубавите преживявания в живота й, дало й е много уроци и приятели.

„Майка много харесва Виктор, но ме посъветва да слушам сърцето си. Кака каза, че много си отиваме с него, че сме много красиви и имаме хубави зъби“ – поясни Алекс.

Тя призна, че с Виктория не са си говорили след онова заливане с джин.

Снимка: Олег Попов

„Другите участнички ме провокираха, защото виждаха в мен конкуренция. Наблягаха на възрастта ми, защото изглеждам добре, имам опит, професия и кариера. Успях да издържа, защото се фокусирам върху позитивното“ – сподели психотерапевтът.

Тя отново би влязла в "Ергенът" дори и Виктория да е там.

„Записах се за предаването, защото бях необвързана и исках да популяризирам професията си. Вярвам, че мога да срещна любовта в "Ергенът" – заяви Алекс, която често тича край Панчарево, но въпреки това не се е засичала там с Виктор.

„Много съм духовна, а у него не съм видяла такава духовност“ – така Алекс отговори на въпроса има ли някакви разминавания с Виктор.

Снимка: Олег Попов

Според нея Дениз трябва да спечели, защото е по-искрена.