„Амая пораства и вярвам, че ще се включи отлично в организацията на сватбата“, сподели Теа Минкова. Двамата с Наум Шопов са сгодени от 2018, но все още не са женени.

Двойката се запознава в Софийски университет. Двамата започват да си пишат в социалните мрежи и не след дълго предстои първата им среща. Тогата Теа е по-скептично настроена към отношенията им с Наум.

„Толкова ми беше приятно да си пишем и ме беше страх, че ако се видим, това ще се промени“, призна красивата майка.

„От деня на първата ни истинска среща сме неразделни“, призна Наум. „А след втората заминахме на море заедно“, допълни той.

Наум разбира, че Теа е жената за него още на 18-годишна възраст. „Не ми беше ясно, че той е човека“, призна Теа. Двамата живеят щастливи заедно вече 12 години.

Наум Шопов пръв изрича думите „Обичам те“. Казва ги на Теа още в началото на връзката им, докато са на парти с неговата майка.

Теа и Наум все още не са открили тайната за успешната романтична връзка и на безпроблемните взаимоотношения. Двамата са единодушни обаче, че Теа прави повече компромиси. Именно тя научава Наум да изказва свободно чувствата и намеренията си.

Амая, дъщеричката на младите родители, вече пораства и става разпознаваема. „Може би ще спрем да я снимаме“, призна Теа. „Вече е малка госпожица и може да не се чувства добре да се снима и показва“, допълни красивата майка.

Любовта е? Вижте какво отговориха Теа и Наум във видеото.