„Хора, годината започна брутално. Мислехме, че през януари ще си почиваме повече, ще караме ски на Витоша, но изобщо не се получи така. Постоянно някой от нас беше болен. Амая не ходи на детска градина, защото не искахме и тя да е болна. Нямаше на кого да я оставим, защото всички наши близки бяха болни или на работа. Изобщо този януари направо ни пръсна“ – споделят Теа Минкова и Наум Шопов в новото видео в техния YouTube канал.

Снимка: YouTube

„Имаме вкъщи нови пердета и лампи, които сложих сам, без да ме хване токът… Освен това постепенно предавам на bTV онлайн епизодите, които заснехме с Теа за "Ергенът". Предаването започва през февруари и се радваме, че bTV ни се довериха за този проект“ – поясни Наум Шопов, който е и водещ на романтичното риалити.

Снимка: YouTube

Във видеото Теа Минкова разказва за тежкия отит, довел до едноседмичен престой в болница.

Снимка: YouTube

„Слизайки от Витоша, усетих заглъхване в ушите, което обаче не отшумя. Започнаха болки и веднага отидох на лекар. Той каза, че нямало нищо притеснително, имала съм мирингит, което е възпаление на тъпанчето. Цяла нощ не спах. На другия ден пих противовъзпалителни, като ухото продължи да ме боли няколко дни“ – споделя Теа.

Снимка: YouTube

При следващия преглед лекарят й предписва антибиотик, а при по-подробните изследвания се оказва, че тя изобщо не чува с едното ухо. 

„На следващия ден ме приеха в болницата. Парацентезата мина добре, като останах там 1 седмица, за да ми вливат съдоразширяващи, за да се възстанови нервът, който е засегнат. Имам още шум в ухото, но ще отмине. Изисква се време за пълното възстановяване. Искам да похваля Наум, който се грижеше за Амая и за работата в това време. Вкъщи винаги имаше сготвено, винаги беше оправено. Даже бих казала, че беше по-оправено, отколкото, когато аз съм тук. Чудесно се справи без мен!“ – признава Теа в семейния YouTube канал.

Снимка: YouTube

Повече за третия сезон на "Ергенът" вижте тук: