Теа Минкова и Наум Шопов гостуваха в „Тази сутрин“ по повод празника на любовта и започващия след седмица трети сезон на "Ергенът".

„Романтичният момент от деня ни обикновено е вечер с голяма купа с нещо вкусно, може и пица… За една връзка трябва постоянно да се полагат усилия и смятаме, че през последните 12 години се справяме успешно“ – сподели известната двойка.

Те се стремят, ако има някакви проблеми, всичко да се изговори и никога не си лягат скарани.

„Не показваме всичко в социалните мрежи, но все пак споделяме и трудностите. Мнозина споделят само позитивните неща и хората си мислят, че само техният живот е труден“ – поясни Наум, който е водещ на "Ергенът".

Този сезон той и Теа продуцират онлайн епизодите на романтичното риалити. В тях ще гледаме интервюта с момичетата, които напускат.

„Разговаряхме с тях веднага след напускането и така уловихме емоциите им. На следващия ден също снимахме, защото тогава те споделяха повече. Шокът вече беше отминал“ – сподели двойката, която бе на двумесечните снимки в Гърция заедно с 4-годишната си дъщеричка Амая.

„Тя идваше сутрин на снимките и гледаше от апаратната баща си. Беше й много интересно. В детската градина са я питали коя е победителката, но ние успяхме да опазим от нея имената на финалистките“ – разказа Теа.

Двойката добави, че след въпроса за победителката винаги ги питат и дали "Ергенът" е нагласено предаване.

„Участват 26 жени. Няма как всички да се преструват. Не е режисирано, те не са актьори и е безсмислено да се поема такъв огромен риск“ – споделиха Теа и Наум, които на 17 февруари ще участват в специалния благотворителен епизод на „Стани богат“ с водещ легендата Ники Кънчев.