На крачка от финала, Стоян Маджаров напусна "Фермата", но не съжалява за нищо, което му се е случило там. И в дома си той продължава да свири на гайдата, с която забавляваше съфермерите си. Със състава, в който участва, подготвям голям концерт за Коледа, който ще се състои онлайн.

Първото, което му казват в семейството му, е, че много е отслабнал. Стоян сваля около 20 килограма по време на престоя си във "Фермата". 

"В началото не беше умишлено, а защото там храната не ми достигаше. Но след 3-4 седмица осъзнах, че свалям килограми и това ме кара да се чувствам все по-добре физически. Спрях да ям хляб."

За "Тази сутрин" той сподели, че това, което му е липсвало най-много през 3-те месеца, е било семейството му: "Когато се прибрах, синът ми тъкмо се събуждаше. Отвори очи, видя ме, разплака се и ме гушна!" 

Доволен е от всичко, което е научил във "Фермата" - за виното, ракията, да кове, да прави сачове. 

"Вътре изпитвах смесени чувства към съфермерите, но след като излязохме, вече го няма това напрежение. След финала не сме така обременени и поддържаме много приятелски отношения. Близки са ми най-вече Милена, Поли и Ангел."  

Но именно неговият фаворит печели на финала - Ваня: "За мен тя беше най-достойна, защото беше най-много пъти на арената."

Цялото предаване гледайте на btvplus.bg.