Най-новата песен на Стефан Илчев се казва "Glow" и е завладяващо парче в ритъм регетон. Повече за парчето, талантливите хора на Бургас и защо обича толкова много да спи - той разказва в "Тази сутрин". 

"Този ритъм е кодиран за нашите географски ширини. Няма човек, който да остане безразличен" - с усмивка споделя пред Зейнеб Маджурова музикантът. 

Регетон (Reggaeton) е музикален стил, произхождащ от Пуерто Рико в края на 1990-те. Според Стефан Илчев в момента точно този стил е най-актуален в световен мащаб.

Видеоклипът на парчето е заснет в близост до Бургас, в т. нар. Обърната къща. За грима се е погрижила Жени Джаферович. 

"Трябва да има цвят, емоция и нещо ново" - това са трите основни елемента, които музикантът държи да присъстват в проекта му. 

Споделя, че дължи успеха си на своя талант и точно това е нещото, което никой не може да му отнеме. Въпреки това признава, че е имал моменти, в които се е чувствал недооценен.

На юг - в Турция и Гърция, гледат изпълнителите като икони. Така трябва да е и тук. Никой не си е купил таланта от магазина - това просто е даденост!

Има много предложения от чужбина и смята да ги реализира. Повечето пази в тайна, защото, с огорчение признава, че  отношението от околните понякога е това, което дърпа назад. 

"Нищо не идва даром, много труд и постоянство и така се случват нещата!" - категоричен е изпълнителят. 

Бургазлията подчерта колко талантливи музиканти има в родния му град. Обяснява си го с хубавата музика, която всички са слушали още от малки. 

"Израснали сме с песните, които пее цяла България - Стефан Диомов, "Фамилия Тоника"... Няма концерт, който да мине без тези песни. Ние сме закърмени с тази музика. Когато имаш от малък културата да ходиш на концерти и да слушаш хубава музика, няма как да не стане така."

За да пази гласа си в добро състояние има и своя тайна - спи много. Дори определя възглавницата като най-добрия предмет. 

"Наистина много обичам да спя, но това е важно за гласа, това е основната причина!" - с усмивка споделя певецът. 

Цялото предаване гледайте на btvplus.bg.