Певицата Рут Кoлева направи силен пробив в Америка с песента си All the Guys. MTV пожелаха най-новата й песен месец преди да излезе официално. Песента е пусната ексклузивно в телевизията, още преди да набере публичност. 

"За мен това беше наистина много висока оценка! Ще ми е любопитно да видя какво ще й се случи на тази песен. Тя влезе и в Jazz FM Лондон, няколко радиа в САЩ. Това много ме радва. All the Guys е любимата ми песен от този албум", споделя Рут Колева в студиото на "Тази сутрин".

"Песента е много лична за мен като послание. През годините съм била обект на обсъждания, жълти медии, скандали... Все съм се чудила дали проблемът е в мен. Аз може да имам рязък език, но не съм скандална личост. В тази песен се разказва точно за това - как хората говорят, а нямат представа какъв е истинският живот на един човек."

В Щатите тя получава и друго интересно предложение - покана от бащата на Лейди Гага да пее в неговия ресторант в Манхатън. 

"Много приятно място. Свирихме там и идваха много приятели на Лейди Гага. Започнахме да правим концертите си и скоро ни казаха, че целият ресторант е резервиран, а хората страшно много се интересуват от нашите изпълнения. Това беше страхотен късмет и възможност!"

Бащата на Лейди Гага праща видеа от изпълненията им на дъщеря си, а тя му отговоаря, че това е страхотно!

В Щатите Рут Колева има и много приятна среща с Хари Стайлс. "Срещата беше абсолютно случайна. Говорихме си, пихме някакви напитки. Аз харесвам музиката му, стила му... Страшен симпатяга, страшно готин човек. Стайлс се държа много по-човешки от повечето български звезди, с които съм се запознавала."

На 25 ноември Рут Колева стартира кампания - Truth said в защита на жени.


"Много жени са обект на публично унижение за това какво правят в личния си живот. Материализирането на жените е изключително голям проблем. А лепенето на етикети за съжаление съществува в глобален мащаб." 

Цялото предаване "Тази събота, тази неделя" гледайте на btvplus.bg.