"Моята фермерска мисия по-скоро се превърна в това аз да слушам. Имаше много интересни хора с интересни гледни точки и за мен беше по-важно да слушам, отколкото да искам да ме чуят", каза Пламен от "Фермата", който гостува в студиото на "Тази сутрин". Пеев беше сред четиримата финалисти в предаването, които се бориха за титлата и голямата награда от 100 000 лева. 

"Във "Фермата" егото остана на заден план и някак си любопитството излезе на преден", допълни той.

"Атеизмът" ми звучи като много крайно определение на мен", заяви Пламен.

"Аз не упреквам и не отричам вярата. По-скоро я разбирам и смятам, че вярата е необходима на обществото, за съхраняване на ценности и добродетели. Просто не я възприемам за себе си така, както повечето други", допълни той.

Пламен сподели, че във "Фермата" се е засилил неговият мироглед, че хората трябва да вярват първо в собствените си възможности, а след това в някаква висша сила.

"Аз се стремя да вярвам все повече в себе си, да подобрявам собствените си възможности", каза той.

"Влязох доста по-праволинеен и тесногръд човек именно по отношение възприятието на различни мирогледи", каза Пламен.

"Смятам, че в тази палитра на разнообразности и противоречиви личности, точно това е нещото, което се промени в мен – възприятието за различното", допълни финалистът във "Фермата".

"Моето сито е доста ситно и реално погледно това прави нещата дори още по-трудни за мен. Трудно допускам хора до себе си", коментира той засиления женски интерес след участието си в предаването.

Вижте повече за Пламен от "Фермата" във видеото в сайта на bTV Новините.