Може ли да намериш истинската любов, ако избираш по каталог? Отговор на този въпрос търсят младата певица Йоана (Yoana) и рапърът Венци Венц в новото си парче, озаглавено „Счупена любов“. 

„Саня ми звънна, за да ми предложи да направим колаборация с Венци и аз, естествено, приех, защото с Венци сме не само колеги, но и приятели, той е много готин човек, на когото можеш да разчиташ, така че съм много щастлива, че имах възможност да направя тази песен точно с него“, разказва певицата. 

Видеото към песента е в стил късометражна любовна драма, която, с леко намигване, поставя Йоана в ролята на най-скъпия трофей от луксозната колекция на нейния мъж, а Венци Венц – в тази на нейния любим спасител. 

„Беше интересно да играя тази роля. През цялото време момчето в клипа играе шах, а аз му говоря пълни глупости като: „Искаш ли да отидем за баничка?“ и той се старае да не се засмее, беше много забавно“, спомня си Йоана. 

В личния си живот обаче младата певица се радва на безоблачно щастие и дори съвсем скоро получава предложение за брак… в облаците. 

„Аз си мечтая да скоча с парашут от малка и приятелят ми ми подари скок за рождения ми ден. Нямах търпение, но изобщо не съм мислила, че след като се приземим, той ще падне на едно коляно и ще ми предложи брак. Радвам се обаче, че се случи, защото наистина се разбираме и съм много щастлива“, казва тя.