"Напрежението беше още по-голямо като бяхме строени на сцената в очакване на решението кой ще отпадне - но много се подкрепяхме, стискахме си палци. Бяхме много щастливи, като виждахме, че другият е продължил също", сподели Стилиана Димитрова от "Гласът на България", която гостува в "COOLt".

"Много съм благодарна, че мога да съм в отбора на Любо Киров", споделя тя.

"Получи се много непринудено с кастингите, защото си бях в България - някак Вселената беше с мен, за да се случи всичко това", споделя тя как е съчетала нещата с живота в чужбина.

Стилиана от "Гласът на България" е преподавател по пеене и пиано в Чехия, но въпреки това тя не се чувства като човек, който знае всичко.

"Цял живот човек се учи, така че със сигурност от такъв музикален формат като "Гласът на България" има много какво да се научи", сподели певицата.

Преди да започне участието си не харесва подобни формати и предавания като "Гласът на България".

"Не съм била фен на тези формати, но сега приятелите ми изиграха роля - хиляди пъти ми казаха, че съм много подходяща и малко ме подтикнаха. Сега малко си смених виждането за тези предавания. Мисля, че няма нищо лошо в това един артист да иска да се изтласка малко по-напред", споделя Стилиана.

Стилиана казва, че ако някой продуцент й предложи договор след предаването, тя би приела, но не би зарязала всичко постигнато в Прага.

"Не бих зарязала целия си живот, но бих го съчетала - да пътувам от Прага до София. Аз много обичам живота ми да е пъстър и да правя много неща, така че със сигурност бих го съчетала в програмата ми, за да мога да пътувам", споделя участничката в "Гласът на България".

Стилиана Димитрова има своя авторска музика и е пуснала няколко свой парчета на музикалния пазар. Последният й видеоклип е с малко повече хип-хоп звучене и записването му е било много забавно за нея, защото участват нейни приятели.