Освен като водещ на bTV Новините Лиляна Боянова е добре позната на зрителите като автор на рубриката "Вярваме в доброто". Този специален проект цели да покаже на зрителите онези новини за геройство и доброта, които понякога остават неразказани и непоказани в потока от актуални събития и злободневни новини. Героите на рубриката са на пръв поглед обикновени хора от България и света, които извършват необикновени подвизи, хора, които се трудят, грижат, творят, вдъхновяват и обичат без да очакват отплата и признание.

Днес обаче е трудно за всички. И срещите с тези герои са възпрепятствани заради пандемията и строгите мерки, въведени от управляващите не само у нас, но и по света. Като човек, който винаги подхожда с грижа за хората, Лиляна Боянова отправя своето послание:

"Времената са трудни. От всички нас зависи час по-скоро ситуацията да се оправи. Затова - останате вкъщи. А в момента, в който дойдат по-добри дни, ще се срещнем с героите и техните прекрасни истории и ще ви ги разкажем. Със сърцето си".

Цялото й послание чуйте във видеото.