Орлин Павлов посвети песен на дъщеря си Елизабет. Няколко часа преди клипът „На тати любовта – Fur Elize“ да се появи в YouTube, певецът представи песента в ефира на "Тази събота и неделя". Текстът е на Белослава, а аранжиментът е дело на Антоний Дончев.

"Елизабет много се смее, когато гледа видеото, защото преживява отново всички моменти. Иска да ходи пак на местата, на които е била. Много е сладка. Много се радва и песента й харесва", призна изпълнителят пред Диана Любенова.

Елизабет е почти на 4 и засега не си е избрала професия. На въпроса „Каква искаш да станеш?“, отговаряла, че иска да стане Елизабет.

„Тя ни промени. Най-малкото с Диана постоянно мислим за нея. Надявам се да съм добър баща, с годините станах по-търпелив. За нея имам повече време, отколкото моите родители за мен, защото те посветиха над 30 години от живота си на Пловдивска опера“ – сподели Орлин Павлов.

За него 2022 г. е била изпълнена с всякакви емоции, семейни и професионални, с много музика, кино и пътувания. Наскоро той бе с Ники Илиев за прожекция на „Завръщане“ в Лондон, което му даде възможност да гледа „Клетниците“ в английската столица.

„Беше зашеметяващо! Много над моите очаквания. Три часа съм плакал по време на спектакъла. Със сигурност ще взема нещо за себе си от това представление“ – призна Орлин Павлов, който играе в едноименната постановка на Софийска опера.

За 2023 г. музикантът пожела на зрителите да са по-добри с другите, да се опитват да разберат какво чувства човекът до тях.