Кой е сериалът, който оглави класациите на стрийминг платформите тази седмица, какво провокира Уди Алън да излезе с официално изявление и кой е филмовият злодей, чиято история ще бъде разказана на големия екран по нов начин? Това са най-интересните нови предложения в киното и телевизията.

"Зад гърба ѝ", сериалът, който оглави класациите за най-гледани сериали на „Нетфликс“. проследява заплетения живот на Лоуиз – самотна майка, която започва връзка с новия си шеф Дейвид, а нещата стават още по-странни, когато тя е въвлечена в невероятно приятелство с неговата съпруга Адел. Нетрадиционният любовен триъгълник обаче скоро се превръща в тъмна психологическа приказка.

Снимка: Getty Images

За любителите на документални филми обаче ще е по-интересна историята на филма "Алън срещу Фароу". В четири епизода осиновената дъщеря на Уди Алън – Дилън Фароу, нейната майка и техни близки разказват за взаимоотношенията на режисьора с Дилън, която го обвинява в сексуален тормоз.

На големия екран най-интересното ново предложение е историята на злодейката от „101 далматинци“ Круела Девил, в чиято роля ще видим носителката на „Оскар“ Ема Стоун. Филмът разказва историята на младата дизайнерка Естела, създаването на образа на Круела и зараждането на обсесията ѝ по малките бели кученца на черни петна. В лентата ще видим и Ема Томпсън, която влиза в ролята на Баронеса Фон Хелман – ръководител на престижна модна къща, която наема Естела на работа.

Още за новите премиери може да научите във видеото.