В дигиталната рубрика на сценариста Мирон Крумов „Животът зад Фермата“ гледаме неизлъчван разговор между Веселка и Аксения.

25-годишната Веселка от село Борима, майка на три деца и победител във "Фермата" 5, разказва как една вечер й се е наложило да спи в един вход.

Снимка: bTV Media Group

„Още на 15 години се научих да работя на банциг… На 18 се роди първото ми дете, но аз си ходех на работа, защото беше на 200 метра от вкъщи. Прибирам се, нахранвам детето и се връщам на работа. После заминахме за Ловеч, средната дъщеря се беше родила. Мъжът ми пострада при инцидент и не можеше да работи. Започнах в дърводелска фирма, като бях бременна във втория месец с малкия. Тогава най-близката ми приятелка, ама най-близката, дето съм дала всичко за нея, завидя, че шефът ме хвали как работя. И му казала, че съм бременна. Шефът ме освободи и с нея се скарахме. До този момент спяхме при тази приятелка и след скандала се изнесохме. Първата вечер спахме в един вход. Това е най-гадният ден в живота ми“ – разказва Веселка.

На следващия ден тя намира квартира и започва да търси нова работа. Взимат я в „Топливо“, където работят само мъже. Тя е единствената жена и работи до края на бременността.

Снимка: bTV Media Group

„Била съм на ръба и много отчаяна. Какви ли не мисли са ми минавали през главата, но винаги има решение. Няма безизходица“ – споделя Веселка пред Аксения в края на неизлъчвания разговор.

„С тази сила и борбеност Веселка може да бъде пример за много жени“ – коментира Аксения пред камерата на риалитито.

Снимка: bTV Media Group

Във видеото горе можете да чуете и какво коментират двете жени за останалите участници във „Фермата“.

Как Веселка се подготвяше за участие в конкурса „Мисис България“ преди две години - вижте тук: