Екип на „Преди обед“ (bTV) гостува в село Борима на Веселка Маринова – единствената жена, печелила тв формата „Фермата“.

Майката на три деца коментира участието си в конкурса „Мисис България“ така:
„Малко се получава ефектът на Пепеляшка. Това е ново за мен, аз дори не мога да се гримирам добре. Сега обаче победата не ми е фикс идея, както във „Фермата“.

Веселка показа пред камерата роклите си, които „не са много“. Тя не харесва шарени и искрящи тоалети, обича черния цвят.

„Като типична майка на три деца сутрин се мия, връзвам се на кок и тръгвам по задачи. Киприх се единствено, когато правихме кръщене на малкия Павел, аз много държа на тези традиции“ – сподели Веселка.

За записването й в конкурса идеята идва от друга участничка във „Фермата“ – Мариана Маринова.

„Когато имам време, гледам „Фермата“, но нямам фаворит. Знам, че тези хора са минали през много кастинги, избрани са сред хиляди и всички са достойни за финала“ – обясни Веселка, която си е купила къща с парите от наградата и продължава да се занимава с дърводобив.

Съпругът й я подкрепя за участието в „Мисис България“ с думите „Ще е яко! Изобщо да не ти пука какво ще кажат хората“.

„По-лесно ми е да се кача на коня и да върша нещо мъжко, отколкото да ходя на токчета, но ще пробвам... Поддържам връзка със съквартирантите от „Фермата“ 5. Те ме подкрепят и са гласували за мен в страницата на конкурса“ – споделя Веселка в края на репортажа.

Целия материал можете да видите тук: