23-годишната Веселка Маринова спечели петия сезон на „Фермата“ и голямата наградата от 100 000 лева. Многодетната майка от село Борима стана първата жена победител в шоуто у нас. Тя удържа категорична победа във всички 4 битки на Арената, получи безпрецедентна зрителска подкрепа - 79% от вота на феновете пред малкия екран и беше подкрепена от мнозинството от отпадналите участници.

 

Многодетната майка получи тежка травма на ръката още в първата битка срещу Маргарита Христова, но реши да продължи участието си и победи и в двете игри срещу втория финалист Красимир Джунов.

Веселка беше от отбора на сиромасите. По професия е коняр. Тежкият физически труд е нейната стихия, а между семейството, заемите, кредитите и животните, за които се грижи, парите никога не стигат. Свикнала е да живее в спартански условия без ток и вода.

Визитката й във "Фермата":

С първия си партньор Веселка се разделя заради злоупотребите му с алкохола и физически тормоз. С втория си мъж е щастлива, защото го е избрала „с разум“. Мечтата на младата жена днес е да има повече коне и собствен дом, тъй като семейството й дели покрив с родителите й.

Припомнете си няколко прочувствени момента с участието на първата жена, победител в този риалити формат:

1. Срещата с децата й след 3-месечно отсъствие от дома

 

 

2. Фермерите решават да съберат средства за детска стая за децата на Веселка

3. Веселка разкрива страховити подробности за личния си живот

4. Веселка разказва още болезнени моменти от живота си