Наташа Кумчева започва да се изкачва постепенно по стълбата на успеха в сферата на човешките ресурси, като минава през всички етапи на професията, а през 2018 г. става част от голямото семейство на bTV. Днес Наташа Кумчева е директор "Човешки ресурси" в bTV Media Group и специален гост в поредицата "Жените на България" на bTV Новините.

"Аз наистина обичам това, което правя. Сутрин трябва да ставаш с желание и да отиваш на работа с желание", категорична е Наташа.

Снимка: Евгений Милов

"Присъединих се към bTV преди пет години и за мен беше предизвикателство да премина от софтуерния сектор в медийния - голям скок беше. Иначе в човешките ресурси съм повече от 20 години", сподели тя.

"Преминала съм през всички позиции по стълбичката в една професия. За мен е много важно един човек да направи това - за да знаеш какво правиш и да можеш да влизаш в обувките на своите колеги", категорична е Наташа.

Снимка: Евгений Милов

"Ролята ми в bTV Media Group е изключително отговорна, но животът ме е научил, че ключът към успеха се крие в умението да се поставяш на мястото на другия. Едва тогава може да си истински партньор на някого", казва тя.

"Аз обичам работата с хора и усещам моята професия като призвание - не го считам само за работа. За мен добрите отношения и взаимоотношения се градят наистина на доверие между хората", допълва Наташа.

Снимка: Евгений Милов

"За да си добър и предпочитан работодател е необходимо да имаш добра корпоративна култура, която да е основана на сътрудничество, добра колаборация и работа в екип, справяне с различни проблеми и хората да имат желанието да се включат във всяко едно преизвикателство, както и възможностите, които самата компания предлага за развитие. Това е, което прави bTV желан работодател", заявява Кумчева.

"Имаш две уши и една уста - и трябва да слушаш малко повече, отколкото говориш", категорична е тя.

"Не мисля, че има неразрешими проблеми. Има проблеми, които са по-сложни за разрешаване, но за мен винаги има начин да се намери решение", допълва Наташа.

Снимка: Евгений Милов

"Обичам лятото и морето, но планината е моето място и избирам нея през всеки един сезон. Оставаш сам със себе си и понякога се предизвикваш както физически, така и психически. Зарежда те положително. За мен е много важен балансът между тялото, духа и душата. Аз този баланс съм го намерила в планината", казва тя.

"Спортът е нещо, с което съм израснала от най-ранна детска възраст. Научена съм да не се отказвам и да нося отговорност. Може целта да се измести във времето заради някакви обстоятелства, но се постига в даден момент. Намирам дори връзка между спортния мениджмънт и управленския, който прилагам в нашата сфера", допълва Наташа.

Снимка: Евгений Милов

Вижте какво още сподели Наташа Кумчева в сайта на bTV Новините.