Три неща са най-важни за красивата Дана Русева – футболен клуб „Левски“, семейството ѝ и участието ѝ в предаването „Фермата“ по bTV. За съжаление на много зрители най-младата участничка трябваше да напусне телевизионния формат тази седмица след изтощителен сблъсък с Ваня Илиева.

Именно физическото напрежение е спънало Дана по пътя ѝ към успеха според самата нея. Предизвикателствата се струпаха едно след друго и младата жена не успя да издържи на натоварването, което ѝ коства победата в три от петте предизвикателства в последния дуел.

Снимка: Getty Images

Въпреки всичко Дана Русева ще остане с добри спомени от участието си в предаването. Хобито ѝ е да обикаля страната и да научава повече за културата и традициите в различни краища на България, а този сезон на „Фермата“ е изключително свързан именно с традициите.

Тя е доволна от представянето си, макар да смята, че емоционалността ѝ понякога ѝ е пречела, както и е помагала. Радва се, че повечето участници ще ѝ останат приятели. Без проблем посочва кои са фаворитите ѝ в предаването – чичо Митко и Мария.

Снимка: Getty Images

Тази сутрин зрителите на bTV имаха възможност да посетят дома на Дана Русева в Сливен, където тя показа неизвестни досега страни от живота си. Младата жена сподели снимка от времето, когато е била помощник учител и писма от децата, на които е преподавала. След това извади и продупчени мишени от стрелбище, за да демонстрира майсторството си с оръжието.

За финал 26-годишната Дана повтори думите на инструктора си по стрелба, който ѝ е казал, че когато една жена стреля като нея, мъжете започват да готвят и да чистят.

Цялото интервю в дома на Дана Русева можете да видите във видеото от предаването „Тази сутрин“ по bTV.