Тази седмица от „Фермата“ си тръгна плеймейтката Жанета Осипова, чието участие със сигурност ще бъде запомнено. Тя изуми зрителите на bTV с бурните си реакции и избухвания.

В предаването „Тази събота и неделя“ Жанета Осипова призна, че реакциите ѝ винаги са били крайни и осъзнава, че това е нещо, върху което трябва да работи. Тя обаче заяви, че през цялото време е била себе си и в никакъв момент не е играла роля.

„Човек цял живот се учи и се променя“, сподели тя и едно от нещата, които трябва да преодолее в живота си, е егото, както призна сама. Въпреки че се определя като „скромен човек“, признава, че подсъзнателно е очаквала специално отношение от останалите участници в предаването.

Жанет Осипова много държи на външния си вид, но се надява хората да осъзнаят, че една плеймейтка не е само външната си обвивка. Самата тя е много по-сложна личност и не смята да продължава да изкарва прехраната си единствено с визия. Планира да започне свой бизнес, но засега не иска да се впуска в подробности.

Цялото интервю ще видите във видеото, а пълните епизоди на „Тази събота и неделя“ може да намерите на btvplus.bg.