Носителката на титлата Мис Плеймейт Жанета Осипова ще се покаже в непозната за зрителите светлина в шести сезон на най-българското риалити "Фермата", което стартира на 5 септември от 20:00 ч. по bTV. 

В унисон с темата на предаването тази година - "Пътят на една мечта", красавицата влиза в шоуто, с желанието да докаже, че може да се бори, да работи и да учи наравно с останалите участници. 

"Не съм типичната плеймейтка. Аз съм дете на планината. На дуелите ще разбивам, защото не съм лигла. Наистина съм адски мотивирана", заканва се 27-годишната красавица. 

В шоуто тя ще разчита на уменията, които придобива като дете, израснало в стопанството на семейството си в село Гара Бов. Осипова вярва, че успешно ще замени изисканите светски събития с предизвикателствата на селския бит, които не са й чужди. 

"Знам, че много хора ме подценяват, но аз съм сигурна, че мога да се справя във "Фермата". Искам зрителите да ме видят в реалната ми светлина. Аз не харесвам света, в който живея, но се опитвам да се приспособя. Днес продавам визията си, за да изкарвам своята прехрана. Това е просто етап от живота ми и нищо повече. Етап, от който вече излизам", признава Жанета. 

Сред красивите и популярни лица, които ще влязат в стопанството, са и звездата от сериала "Скъпи наследници" Даяна Ханджиева, певицата, популяризираща фолклора ни по света - Поли Хубавенска. 

С работа и трудности, както никога досега, ще се сблъскат също атрактивният млад пилот Петър Петров, балканският шампион по илюзионно изкуство и общински съветник Йордан Белев, и виртуозният кулинар Chef Илиян Кустев, който е готвил за Маргарет Тачър, Брад Пит и Реджеп Ердоган.