29-годишната певица Поли Хубавенска скоро ще стане редовен гост в домовете на българите, защото ще можем да я гледаме в новия сезон на предаването „Фермата“ по bTV.

Младата жена е открила музиката още като дете в детската градина и се е насочила към това поприще. Хубавенска се е запалила по българската народна музика и си е поставила за цел да я осъвремени и да я направи по-достъпна за по-младите поколения.

Интересът ѝ към българските традиции и култура не намалява, макар да дели времето си между София и Лондон, където е заминала „по любов“. Тя обаче не изключва възможността един ден да се върне и да заживее в България за постоянно.

От участието си във „Фермата“ Поли се надява да получи преди всичко уникални емоции и срещи с приятни хора, на които няма търпение да изпее народни песни от различните краища на България.

От своя страна, младата певица се надява да може да направи участието си интересно и вълнуващо за зрителите и да покаже на младежите, че народната музика може да е модерна.

За себе си казва, че не се счита за популярно лице, но се надява да е популярен глас. Той звучи във видеоклипа към „Зайди, Зайди“, гледан над 3 милиона пъти в YouTube. Последният й хит е „Майчинко“, а участие в него взима виртуозният Теодосий Спасов. 

След пет успешни сезона и десетки вълнуващи истории „Фермата“ се завръща триумфално в ефира на bTV. Шестото издание на най-гледаното риалити ще стартира на 5 септември и ще припомни както на участниците, така и на зрителите изконните български ценности - трудолюбие, сплотеност, уважение към земята и традициите.

Предстоящата надпревара не само ще подложи на изпитание претендентите, но и ще покаже на какво са способни волята и човешкият дух по пътя към осъществяването на една мечта.

Повече за Поли Хубавенска и новия сезон на "Фермата" може да научите от видеото.