Актрисата Даяна Ханджиева, чаровната звезда от сериала "Скъпи наследници", изоставя удобствата на градския живот, за да се отдаде на непознати предизвикателства във "Фермата". 

Въпреки че няма личен опит с живота на село, актрисата смело влиза в риалити приключението, което стартира на 5 септември по bTV. 

Снимка: Евгений Милов

Темата на шестия сезон на най-гледаното телевизионно шоу е "Пътят на една мечта" - мотив, който ще вдъхнови зрители и участници да изпитат заедно волята си за промяна и силата на човешкия дух.

В следващите месеци Даяна Ханджиева ще работи в стопанството рамо до рамо с останалите участници и ще се бори за голямата награда от 100 000 лв. 

Снимка: Евгений Милов

"Влизам във "Фермата", защото искам да мога повече, да знам повече и да имам увереността, че мога да се справя с всичко сама", казва 26-годишната актриса.  

В момента Даяна Ханджиева е на кръстопът и търси себе си. Доскоро кариерата и личният й живот вървели по вода, но неочаквано късметът й изневерил - предложенията за нови роли секнали, а любовната й връзка се разпаднала. 

"Потърсих корена на проблемите ми в самата мен. Самоанализирах се и видях неща, които трябва да поправя - голямото ми его, желанието за контрол, страхът от всичко", казва Ханджиева.

Снимка: Евгений Милов

Освен като самокритична млада жена, по време на кастингите на риалити шоуто Даяна се представила като искрен човек и смел играч, готов да се хвърли във всяка битка. 

Снимка: Евгений Милов

"Не знам дали мога да спечеля "Фермата", но искам да опитам. Харесвам много шоуто, защото то има висока стойност", казва Ханджиева. 

Вижте повече във видеото от репортажа на "Тази сутрин" по bTV.