„От Иван и Андрей харесвам най-много Иван, защото той се сприятелява с участниците, а Андрей е по-встрани и е по-скучен, не е толкова добър като Иван. Иван по-добре се справя във фермата, отколкото Андрей. Андрей е по-кисел и е като скумрия“ – призна със смях Милена във видео визитката си. Тя допълни, че с мъжете се разбира по-добре, отколкото с жените.

Снимка: bTV Media Group

„Жените само кавги правят. Най-хубаво си е при животните“ – обобщи 29-годишната Милена от град Опака, област Търговище.

Снимка: bTV Media Group

От визитката й ще запомним и тези откровени думи:
„Във „Фермата“ трябва да избират момичета като мен, а не нагримирани кокони, които само топлят столовете, а трябва и да работят… Искам да покажа, че има работливи и грижовни момичета, които не се оплакват, а бачкат. Миналата година въобще не ги харесах жените във „Фермата“. Имаше много кокони, които стояха, пушеха цигари и си кръстосваха краката“.

Снимка: bTV Media Group

За съжаление, трудолюбивата учителка Милена Стефанова си тръгна в събота вечерта след битка срещу силната и целенасочена хандбалистка Камелия Кузнецова. Въпреки че дори не успя да прекрачи прага на новия сезон "Мостът на времето", участничката, възпитана в ценностите на старото време, се раздели с предаването с усмивка.

Едва на 7 години тя научава какво е мотика и работа на полето. Бойното й кръщене е в обора при овцете, агнетата, козите и прасетата, които семейството й отглежда. В пети клас започва да работи, а със спечелените пари си купува тетрадки и дрехи, защото родителите й нямат достатъчно средства.

Снимка: bTV Media Group

„Не съжалявам за нищо, защото се научих на труд, дисциплина, отговорност и упоритост. Имам сестра близначка и по-голям брат. Горда съм, че и тримата завършихме висше образование“, казва Милена.

Снимка: bTV Media Group


Днес тя е учител в село Крепча. Преподава история и география на мюсюлмански деца от 5-и до 7-и клас, повечето от които не говорят добре български. „Много си обичам работата – нищо, че е трудна“, споделя Милена, която е възпитана в ценностите на старото време, в почит и уважение към другия и в готовност да помага.

Очакваме с голям интерес втория епизод на риалитито тази вечер от 20:00 ч., когато във "Фермата" ще влязат и останалите участници.