Мажена Луция Риш-Панова е на 56 години, от Краков, но живее в София. От 15 години е шеф на патологията в болница "Света София" и е един от най-уважаваните гинеколози в България. В нейните ръце за първи път проплакват децата на популярни българи като Мария Илиева, Димитър Рачков, Криско и Евтим Милошев.

В България среща любовта на живота си. Със съпруга си създават прекрасно семейство, имат син. Мажена е католичка, а религията е изключително важна за нея.

"Вярващият човек е по-възпитан, по-отговорен и има страх от Възмездието. Конкретно аз съм много амбициозна. Обичам реда, чистотата и дисциплината както на работното място, така и в личния ми живот", обяснява лекарката.

Младият й дух я поддържа в добра физическа, психическа и емоционална форма. Кара ски и три пъти седмично играе тенис. Редовно излиза с приятелки, с които се забавлява до зори. Във "Фермата" я водят изключителният й хъс за живот и нови емоции. 

„Пандемията бе труден период и се натоварих. Имах нужда от нещо ново, да изляза от зоната си на комфорт, да се предизвикам. „Фермата“ е голямо преживяване, научих се на много неща. Колегите знаят, че съм шемет ме подкрепиха за влизането в риалитито, а в семейството казаха „Ти си луда, но влизай, преживей си го“ – сподели Мажена пред Петя Дикова в "Тази събота и неделя". 

 

„Знаех, че условията ще са сурови. Притеснявах се дали ще мога да се впиша сред по-младите участници и мисля, че успях. Е, предпочитам да ми казват Мажена вместо „мамче“, но явно по-младите имаха нужда от майка“ – поясни лекарката.

Тя разказа, че с Мария Илиева са си близки и в лични срещи певицата й говори на малко име, но в кабинета се обръща с „доктор Панова“.

Според Мажена Гечо е много експулсивен. Тя го е гледала при предишното му участие и счита, че е „агресивен в отношенията с жените“.

„Можеше по съвсем друг начин да каже на Валерия как да държи оръжието. Продукцията има право да го дисквалифицира“ – коментира полякинята.

Вижте целия разговор във видеото горе.