Тази вечер от 20 часа предаването, което сбъдва мечти – "Бригада Нов дом", се завръща в ефира на bTV с обновена бригада, нов, подвижен офис и добре познатата си водеща Мария Силвестър.

„Имам вече пет сезона зад гърба си и тази вечер започваме шестия, в който има много новости. Бригадата е нова и освен това майсторите присъстват на издаването на обекта, което им дава възможност да усетят по-добре благодарността на хората. Помогнахме на 13 семейства, някои от тях многодетни“ – сподели Мария Силвестър в "Тази събота и неделя".

Екипът вече пътува с кемпер, защото работи и по обекти извън София, но все пак в близост до столицата, защото засега няма възможност за дълги пътувания до далечни градове като Шумен и Русе.

„Бяхме много мотивирани да приключим с всеки обект за 5 дни, защото имаме кауза. Мария също помагаше. Не се страхува да се изцапа… На мен все ми пада да участвам в предавания, в които има много работа“ – пошегува се Калин Евтимов, когото зрителите познават от "Фермата" 8.

Мария добави, че тази вечер в първи епизод ще видим история за любов, която минава всякакви граници.

„На финала на всеки обект виждахме огромната благодарност на хората. Имахме емоции, които досега не бяхме изпитвали“ – призна Калин.

Вижте целия разговор във видеото горе.