Майстор Караджов от „Бригада Нов дом“ и неговата любима Цветелина Димитрова разказаха в „Преди обед“ за своята сватба в Сандански.

В края на миналата седмица те сключиха църковен брак и направиха щур купон в курортния град.

„Реших да изненадам всички и до олтара в хотелския комплекс първо изпратих фалшива булка. Това бе Даниел Бачорски, с когото се познаваме от деца“ – сподели Цвети.

„Никой не знаеше как ще е облечен другият. Много се вълнувахме по време на обетите. След това имаше аплодисменти и еуфорията беше страхотна!“ – разказа Влади Караджов.

Влади и Цвети поканиха своите кумове на сватбата си чрез ефира на bTV още през септември 2020 г. Заради пандемията сватбата бе отложена, а и кумовете нямаше как да дойдат от Китай.

Затова двойката сключи граждански брак през март 2021 г., като до тях застанаха Севда и Никола.

На купона в Сандански обаче Костадин и Дана Джатеви успяха да присъстват, така че семейството има две двойки кумове.

„Благодаря на Дана, че присъства. Знам колко е трудно в 9-ия месец, особено на тази жега… Не искахме на сватбата да има ритуали, хората да седят и да гледат театър. Имаше много танци и всичките 200 гости се раздадоха. Влади смени три ризи“ – разказа Цвети.

Тя има 11-годишна дъщеря, а Влади 11-годишен син, които много са се забавлявали на сватбата. След тържеството Цвети и Влади са имали само ден и половина почивка в Гърция. Меденият месец ще е по-скоро напролет, когато те ще пътуват до САЩ.

Всичко това те разказаха в последния ефир на „Преди обед“ за неговия 11-ти сезон. От понеделник в обичайното време можете да гледате избрани моменти от предаването.