Майстор Караджов от „Бригада Нов дом“ организира сватба-изненада за приятелката си Цвети Димитрова. Днес в YouTube се появи видео от радостното събитие, а ето и разказа на самата булка.

„Изненада! Мислите си, че знаете какво е изненада? Ми не. Не знаете. Аз поне не знаех.
За тези, на които не им се чете, омъжих се. Изненадващо. Демек Влади ме изненада. Изненадващо станах булка, казах "ДА" и се целунахме. Но не и неочаквано. Това е накратко.
Дългата история...
Ами... Нали е пандемия... Дана и Коцето (кумовете) не могат да си дойдат това лято... После нямаше къде. После имаше 100 други неща... Влади предложи преди време... Да подпишем в Общината и после, когато можем, да има сватба.
След консултация с астролог му предложих 18-ти март, защото била най-най-най подходяща, а той подскочи като ужилен. Врачки били. Отряза ме зловещо, аз пък се фръцнах. Скандалче-две и темата приключи. До онзи ден.
Отидох на снимки. Работен ден като всички други... И изведнъж влизат феите... И казаха, каквото имат да казват...

Снимка: YouTube


Ами не знаех какво е да си в ступор. И да си като циментиран. И да ти бие лудо сърцето... А да не мърдаш. Не го асимилираш. Имам малко RAM. Очевидно!
ТОЙ беше измислил всичко. А ТЕ са му помогнали да стане реалност...
А аз не знаех къде се намирам!
Не можех да повярвам какво е направил за мен... Само и само да ме изненада! Все бях чувала за изненади, но за сватба-изненада – не бях.

Снимка: YouTube


Много важни хора са участвали в заговора, повече от месец! А той играел театър...
Севда и Никола застанаха до нас. Пред г-жа Фандъкова казахме "ДА". За мен беше чест!
Космическа благодарност към всички замесени!
То... Каквото и да кажа... Няма да е достатъчно силно, за да се доближи като усещане до релнотото преживяване. Това, което ми се случи, беше отвяващо, зашеметяващо, ултраумопомрачаващо.
И го обичам. Много.“ 

А ето каква е предисторията.

„Когато се запознахме, бяхме ангажирани със своите си връзки. Работихме заедно и аз му казвах какво да прави. Веднъж той закъсня за снимки с около час и каза „Днес бързам, ако може малко по-рано да прикючим“. Тогава избеснях и му отговорих „Извинявай, ти кой беше?“ – сподели Цветелина Димитрова в „Преди обед“ за началото на познанството си с майстор Караджов.

„Хората, когато се срещат, гледат да са изкъпани, нагласени, а ние с него година-две все потни, мръсни, прашни... Ядем на тротоара в кутийки, така че той е видял в мен всичко грозно, което може да се види“ – разказа Цветелина през декември 2020 г.

Предложението за брак идва изненадващо, когато са на морето. Всичко е импровизация и Влади Караджов прави пръстен от цвете. В началото дори Цветелина не вярва, че предложението е сериозно. Двамата планират сватба, но заради пандемията тя е отложена в бъдещето.

От предишните си връзки Цвети има дъщеря, а Влади – син.

„Той си намери майстора, че има човек, който работи повече от него“ – сподели Цвети през септември в "Тази събота и неделя".

„Реално погледнато, Цвети ми е била мечта цял живот. Красива, руса, работи повече от мен“ – допълни Влади Караджов в същото предаване.