„Събрахме ви!“ – така водещият Николаос Цитиридис обяви влизането на Део и Лора Караджова в студиото. Двамата имаха 8-годишна връзка, която приключи през 2012 г. Всеки от тях пое по своя път, като Део вече има две деца от съпругата си Мариана (тя бе сред публиката на шоуто), а Лора очаква втората си рожба.

Разговорът започна с интересна история за заснемането на клипа към песента на Лора "Нека бъде лято". Ето какво разказаха Лора и Део:

Преди 12 години или повече намерихме спонсор за клипа. В последния момент режисьорът се отказа, но намерихме друг и 11 души тръгваме към Лимнос, Гърция. Бяхме забравили документите на едната кола, а бе, сякаш съдбата беше решила, че този клип ще стане трудно. Едва успяхме да хванем ферибота, където се оказа, че е пълно с цивилни ченгета. На борда бяхме малко по-весели и когато пристигнахме, ни отделиха от другите пътници. Намериха малко марихуана в буса на операторите.

Беше голям екшън, защото имаше кучета, които ни душеха. В момента, в който намериха „това нещо“, полицаите извадиха пистолетите си и казаха Everybody down! (Део ляга на пода, за да покаже). Половината екип спа в районното, а имахме само три дни за снимане. Накрая трябваше да снимаме само за един ден.

Стоп кадър от предаването
Снимка: bTV Media Group

Относно своята напреднала бременност Лора Караджова сподели:
В осмия месец съм. Не искам мъжът ми да присъства на раждането. Това е доста лично и предпочитам Марсел да не ме вижда в това състояние. Засега сме само сгодени. Ще изчакаме децата да пораснат, за да ни бъдат шафери.

Део:
И ние изчакахме Боби да порасне и да ни бъде шафер.

Снимка: Олег Попов

Целия разговор можете да видите тук: