В предаването COOL…T (bTV) Лора Караджова разказа как е получила предложението за брак, както и за плановете си тази година да завърши втория си албум:

Удовлетворена съм от живота. Благодаря на висшите сили, че ми пращат добра енергия.

Предложението за брак се случи доста спонтанно. Наскоро имах рожден ден (3 декември – бел.ред.) и моят приятел се чудеше какво да ми подари. Казах му, че искам да е нещо, което да ми остане за цял живот, но нямах предвид годежен пръстен. Глупаво е жената сама да подтиква към това нещо.

Когато настъпи денят, той се прибра вкъщи, извади кутийката и каза: "Ще се омъжиш ли за мен?". Супер мило и невинно се случи всичко.

Много го обичам. Не знам дали ще вдигнем сватба, защото и двамата не сме много фенове на това нещо, но жестът е много мил. Пък и една жена трябва да има пръстен от мъжа, който я обича.

Таткото е човек на купона като мен. Умеем да се веселим и да взимаме всичко от живота. Заедно сме от две години, но се познаваме от десетина.

Вече съм почти в шестия месец, но не искам да издавам пола на бебето. Първата ми дъщеря Алиса е на 5 годинки. В началото каза, че мрази бебета, но вече ми целува коремчето. Постоянно ме прегръща. Често пее с импровизиран микрофон в ръка. Мисля, че е творческа личност. Вече знае няколко песни на дядо си.

Не смятам да правя творческа пауза. Дори мисля тази година да пусна втория си албум. Творя, когато сърцето ми го чувства, а не просто да има нова песен.

Не съм такава, каквото пея в новата си песен „Такава съм“. Просто текстът е такъв. Малко по-агресивен е, но пасна на музиката. Героинята е малко тип мръсница, играе номера с мъжете. Аз лично винаги съм била супер отдадена на мъжа до мен. Ако съм наранила някого, е било неволно.

37-годишната певица Лора Караджова очаква дете от диджей Марсел Рохас. Първата и дъщеря Алиса е от инструктора по ски и сноуборд Валентин Славов. Преди това Лора имаше 8-годишна връзка с телевизионния водещ Део. 

Целия разговор в предаването COOL...T можете да видите тук: