"Най-важният урок в живота ми е болката" - признава д-р Сара Ал Мадани, една от най-влиятелните инфлуенсърки в арабския свят, в интервю за "Преди обед".

Според нея именно болката прави хората по-добри, защото когато те е боляло, ти никога няма да допуснеш това да се случи и с друг. 

"Болката омекотява нашите ръбове и отваря сърцата ни. Моят най-голям учител беше болката и затова вярвам в добротата, защото изпитах всичко това." - споделя чаровната директорка на няколко компании.

Д-р Сара Ал Мадани е самотна майка и супер успешен предприемач. Публично тя говори за правата на младите жени, както и за новите технологични открития. Но определя себе си като "спиритуален гангстер". 

"Толкова обичам духовността, че чак съм гангстер в нея. Вярвам в добротата, любовта и равенството."

Отглежда детето си сама и никога не поставя работата си преди семейството. 

"Когато  умра, няма да взема нищо от това с мен. Всичко в този свят е назаем. Ще останат само спомените от тези, които обичам. Така че аз искам да живея, не да съществувам!" - споделя тя за своята житейска философия.

Ежедневието й е като на много други жени, но и не съвсем.

След като се събуди, си взема лекарствата, които пие, заради проблеми с щитовидната жлеза. Приготвя сина си за училище и след кратка почивка започват срещите и работните й ангажименти. Когато синът й се прибере от училище, заедно пишат домашни. А щом той заспи, тя излиза, за да продължи да работи или работи от вкъщи. 

В петъците обаче всичко е различно. Това са дните, в които се глези. Прави го най-често с масажи. 

"Когато правиш неща за други хора, 3 хормона се отделят в тялото ти - допамин, окситоцин и серотонин. Това е рецептата да бъдеш щастлив. Не е необходимо да правиш откачени неща. Щастието е вътре в теб. То е химична реакция. Когато даваш и си добър, ти ставаш щастлив. Аз съм щастлив човек!" - така накратко Сара Ал Мадани разказва за себе си като щастлив човек. 

Нейното най-голямо вдъхновение е смъртта. 

Това, че знае, че може да умре всеки един момент, я кара да живее всеки ден с благодарност и любов и никога да не отлага. Затова смъртта е нейното най-голямо вдъхновение за живот.

Цялото предаване "Преди обед" гледайте на btvplus.bg.