В началото на своя 12-ти телевизионен сезон предаването „Преди обед“ гостува в дома на Красимира Цочева и Димитър Калайджиев от пети сезон на "Фермата". Тяхната любов пламна именно там, а преди две седмици се роди първото им общо дете.

„Владимир все още е малък, но скоро ще си покажа характера. Очакваме да видим дали ще е спокойно бебе или ще е от… нормалните бебета“ – сподели със смях Краси.

Снимка: Instagram.com/krasimiramc/

„Аз й казах още като забременя, че ще имаме супер спокойно дете, защото аз създавам такива деца. Предишното ми дете беше спящо, аз също съм спящ човек. От две седмици Владо не е мръднал“ – призна Митко, който стана баща точно на рождения си ден.

„Не се говори така по телевизията, моля те, ще започне да плаче“ – добави Краси.

Тя сподели, че раждането (естествено – бел.ред.) е минало много добре.

„Бях спокойна и положително настроена. Повечето жени са много наплашени от страшни разкази. Апелирам към жените да не разказват трудната част от раждането. Важно е с каква нагласа влизаш в родилното“ – поясни тя и добави, че Митко и децата много й помагат.

„Дани дори пуска прахосмукачка. Той вече има опит като батко, защото баща му има бебе. Вълнува се, целува го, щипка го по крачето“ – разказа Краси.

Снимка: Instagram.com/krasimiramc/

„При дъщеря ми Лилия има малко ревност, но ние сме говорили с тях, че чакаме друго същество, което ще е на първо място. Децата са вече на 8 и 6 години, разбират ситуацията“ – сподели Митко.

Двамата признаха, че със сигурност ще гледат старта на "Фермата" 9 тази вечер от 20:00 ч. по bTV, защото „ние там се запознахме, това е много специално нещо за нас“.