В новия клип на Рита Ора, сниман в Перник и на Бузлуджа, участват и танцьори, които са българи. Кои са те?
В студиото на COOLt гостуват Коста Каракашян (помощник хореограф на танците във видеото), Александра Драгова, Александра Бура и Вики Янева. 

С хореографа се свързват продуцентите на клипа. Първото, което той разбира за видеото, е, че ще има секси сцена. Главен хореограф на видеоклипа е Беки Хикс - британска хореографка, която за първи път работи с Рита Ора. Двамата заедно избират кои момичета да влязат в клипа. Условието е да могат да изпровизират и да имат силна женска източноевропейска енергия. 

За момичетата това е изключително вълнуващ процес. На първия кастинг дори не знаят за видеоклипа на коя певица ще снимат. 

"Рита е толкова силна във видеото, че ни трябваха танцьори, които да носят нейната енергия" - казва хореографът. 

Трите момичета го впечатляват с фристайл задачата, която им дават - да танцуват танц меко и плавно, който обаче да завърши диво и с бунт. 

"И трите имат силна и необуздана енергия! Беше голямо удоволствие да се работи с тях" - допълва той.

Два дни репетират заедно с Рита Ора и я определят като голям професионалист. 

"Изключително проятелски настроена беше. Като човек е супер жизнена и лъчезарна. Внасяше много приятна енергия в цялата обстановка" - споделят те.

Хореографът успява да си поговори с Рита Ора за Косово и колко много се гордее тя, че в този клип може да покаже своите корени за първи път. 

"Една от причините да избере България е, че е искала да се покаже в нова светлина. И така да започне новата си година силно. Продуцентите обясняват, че България е предложила страхотни условия, на които не са успели да откажат" - споделя още Коста Каракашян

Цялото предаване COOLt гледайте на btvplus.bg.