В момент на откровение Карин и Ганка споделиха в "Survivor: Скритият идол" за едни от най-трудните моменти в живота си. Двете участнички говориха за предразсъдъците и затова как ги приемат околните от малки - Ганка има белег на ръката от дете, а Карин е тъмнокожа.

"Не съм се чувствала винаги у дома си, защото реално не съм абсолютна българка, а съм смесица от две различни националности. Аз имам такива грозни ситуации в живота си в България, че патриотското в мен липсва генерално и изцяло", каза Карин.

"Много исках да отида на друго място, където също има цветнокожи хора – за да видя, че не съм единствената и че съм абсолютно нормална. Това в България си е проблем на дневен ред", допълни Околие.

"Аз също съм имала огромен комплекс с белега на ръката си, защото децата могат да бъдат много груби - без да го осъзнават, без да искат да бъдат такива. Имах изключително голям комплекс – мисля, че започнах да нося тениски и потници на 19-годишна възраст. На бала си ших роклята с ръкави, за да не се вижда белегът. Всички мои приятели знаеха, никой не е казвал, че не е приятно, но аз съм имала през цялото си детство комплекс заради децата", каза Ганка.

"Белегът на ръката ми е от изгаряне с вряла вода. Била съм на около година и половина, дори по-малка. Спомен нямам, само за прозореца в болничната стая. Като тийнейджърка много исках да се отърва от белега, но днес много го харесвам той е част от мен. Съжалявам, че толкова години съм позволявала това, което е част от мен и част от историята ми, да бъде мой комплекс", допълни тя.

"Винаги съм знаела, че цветът на кожата ми е вид проблем за мен, защото още в училище съм била по-различна – следователно децата са ми се подигравали и са ме сочели с пръст. Но никога не съм споделяла вкъщи за това открито", каза още Карин.

"Понякога може да ти стане кофти, когато го чуеш от полицаи на улицата, които се изказаха отвратително – може би не предполагаха, че знам български и очакваха да съм чужденка. Това са хората, които би трябвало да ме пазят, ако нещо ми се случи, а се оказа, че са хората, които ме нагрубяват без причина", допълни Околие.