След четири категорични победи в преки дуели Ивана Микова изпита разочарованието от загубата в "Survivor: Скритият идол". 

"Голямо е разочарованието, защото стигаш до момент, в който вярваш, че си успял. И да си тръгнеш, не е ОК", сподели Ивана по време на гостуването си в студиото на "Тази сутрин".

"В "Survivor: Скритият идол" научих толкова много неща, колкото за всичките ми години не бях научила", каза тя.

"Условията наистина са много сурови – спиш на земята, няма храна", допълни Микова.

"Да си сам е може би най-хубавото нещо, което ми случи - спасих се от интригите и скандалите, освен това можеш да останеш сам със себе си", каза Ивана.

"Колкото повече се замисляш за това къде си и какво може да ти се случи, може би толкова повече психясваш", сподели Микова.

"Да си силен означава да насочваш мисълта си в правилната посока", допълни тя.

"След Survivor започваш да оценяваш някои неща, които в реалния живот не оценяваш - храна, легло, топла вода, шампоан... Разбираш с колко малко можеш да живееш. Живееш много по-свободно и спокойно", каза Микова.

"Дъщеря ми е горда с мен. Баща ми се обади и за пръв път в живота ми каза: Гордея се с теб", сподели Ивана.

"Survivor е нещо невероятно. Бих се върнала, бих участвала пак", заяви тя.

Вижте повече във видеото в сайта на bTV Новините.

Ивана беше жената в "Survivor: Скритият идол", която прекара най-много време на Острова на изкуплението досега. Тя спечели четири дуела срещу трима силни мъже - Пейо, Илиян и Милен и се пребори с най-добрата си приятелка в играта Маргарита, но накрая Драго успя да я победи.

Вижте във видеото най-горе какво още сподели Ивана пред Ваня Джаферович за впечатленията си от играта и за живота на Острова на изкуплението далеч от всички участници.