Камен Алипиев – Кедъра, който е капитан на един от отборите в „Аз обичам България“ по bTV, крещи „Аз обичам Италия“ – вижте кой го предизвика във видеото.

Кедъра е специален гост в „Търси се“, а в предаването го срещат с най-близките му приятели и брат му.

„Неговите намерения винаги са много чисти“, каза за Кедъра един от приятелите му. Близките му хора го определят като много добросърдечен човек.

„Но с най-близките си не винаги е толкова добър“, допълни брат му Алипи. Двамата с Кедъра си имат специално време, което прекарват заедно и то е в сряда. Събират се в едно заведение, в което се свири джаз, там разпускат.

„Баба ни постоянно ни гонеше да се прибираме“, сподели Алипи. Като деца с Кедъра си играят бурно, а днес спомените пазят с белезите от рани.

Родителите на Кедъра и Алипи вече са починали. Когато баща им си отива, Кедъра няма навършени дори 30 години. А Майка им също ги изоставя, заради здравословни проблеми.

„Най-долу бях последната година“, призна Кедъра. Въпреки всички трудни моменти, през които преминават двамата с брат му, най-трудният период за Камен е цялата 2023 г.

Вижте защо във видеото по-горе.

„Имах една страхотна 2022 г., но сега последната беше наистина ужасна“, призна той.

Припомняме, че Кедъра се завърна на телевизионния екран през 2024 г. като капитан на единия от отборите в предаването „Аз обичам България“.

„Вълнувам се, защото това е завръщане на екран за мен, но в напълно различен контекст от това, което съм правил досега. Хората ме познават като спортен журналист. Коментирал съм състезания, Олимпиади, но никога досега не съм се изправял срещу шеметен противник като Сашо Кадиев. Чувствам се отлично и в същото време изключително отговорен за всичко, което се случва в играта, и не на последно място се забавлявам страшно много“, сподели Камен Алипиев – Кедъра.