Коя дама първа успя да отговори на въпроса: „Кученце, на което му се мести главата“ в предаването „Аз обичам България“?

Сашо Кадиев и Камен Алипиев - Кедъра влязоха в остър капитански спор в „Аз обичам България“ на 22 март. Капитанът Сашо заложи на две прекрасни и опасни дами в отбора си – шампионката по джудо, пътешественичка и актриса – Анелия Луцинова, и любимката на младите – попфолк певицата Десита. В отбора на Кедъра беше не по-малко весело, музикално и забавно с комедийната актриса София Бобчева и музикантa и певец, свикнал винаги да побеждава – Рафи Бохосян.

„Едно време върху какво сте се хранили на село?“, беше един от първите въпроси на Кадиев. „Мушама“ се чу мигновено като верен отговор. Последва въпрос за „едно нещо, което се слага на таблото на колата“, а публиката остана изненадана от впечатляващо бързата реакция на дамите от отбора на Кадиев.

„Кученце, на което му се мести главата“, изкрещя Луцинова. Играта продължи с въпроси към отбора на Кадиев. „Какво баба ви е плела на куки?“, а познаха ли отговора вижте във видеото.

„Купон за храна“, „кораб лампа“ и „родопско одеяло“ бяха думите, които трябваше да познаят от отбора на Кедъра.

Снимка: bTV Media Group

Играта завърши с 68 точки за отбора на Сашо и 31 точки за отбора на Кедъра. Вижте във видеото по-горе кой капитан спечели правото да отвори златната кутия и грабна ли 4 точки?

Снимка: bTV Media Group