В събота вечер „влюбеният Шекспир“ от село Караджалово – бай Ангел, претърпя съкрушителна загуба на Арената от Финци и така любовният романс между него и Камелия не успя да се развие.

Снимка: bTV Media Group

„Чувствам се изключително разочарована, че загубих най-близкия си човек във Фермата. За мен Ангел беше една голяма подкрепа. За краткото време, в което бяхме заедно, той се превърна в много добър мой приятел. Помогна ми, даваше ми съвети. Беше джентълмен! Не съм се срещала с такъв тип мъж в живота си. Сърдя му се, че ме изостави тук. Исках да прекарам повече време с него, да го опозная. И… да ме чака навън“ – сподели Камелия в епизода в понеделник.

Припомняме, че 32-годишната Камелия Кузнецова е от Велико Търново. През 2013 година емигрира в САЩ, омъжва се след кратка връзка и забременява непланирано.

Снимка: bTV Media Group

Съпругът й влиза във военновъздушните сили, а тя остава вкъщи с дъщеря им. Двамата не се разбират. След 5 години психически тормоз и изневери от страна на половинката й, Камелия подава документи за развод и се връща в България.

Снимка: bTV Media Group

В момента Камелия се развежда онлайн. Колебае се дали да не остане окончателно в Търново и да реализира мечтата си да бъде фризьор на кучета. Бившият й хандбален отбор „Етър 64“ също я иска в редиците си.

43-годишният Ангел Тенев е собственик на транспортна фирма. Познат е „Фермата“ 6, когато се прочу с притчата за добрия и лошия вълк, който всеки храни в себе си. Между сезоните на предаването не се е променил. Продължава да живее на село, при земята. Бизнесът му се е свил заради пандемията. Мечтата му е да си намери половинка, но досега не е срещнал подходяща за него жена.

„След като съм отпаднал, разбира се, че съм допуснал грешка, но тя е минимална, защото спечелих голяма награда вътре – отворих си сърцето. По време на дуела нямах концентрация, не виждах друго освен Камелия. Може би пък е било благоприятно да изляза точно в този момент“ – коментира Ангел в "Тази събота и неделя", след като загуби с 0:10 дуела на Арената с Финци.