В "Шоуто на Николаос Цитиридис" гостува талантливият актьор Ованес Торосян, който за последните пет години се е снимал в 30 филма. Той сподели любопитна история от съвместната си работа с Ейдриън Броуди.

Снимка: Олег Попов

„Вълнувах се, защото го харесвах още от „Пианистът“, но видях, че е някакъв префърцунен господин. Ходи с тапи за уши и на терен е пълна тишина, за да не му е шумно. Викам си, какъв е тоя? Видях, че има доста добри български актьори, които могат да направят това, което той прави, и придобих самочувствие. В една сцена трябваше да ревнем с него, но понеже не стана, дойде гримьорката да ни духа мента в очите. Първо на него и после при мен, но аз й казах „Бегай!“. Той седи и се дразни, викам си, ей сега ще ти покажем тука школата. Помолих се на Господ да ми даде сили този да го съсипя и отгоре дойде енергията. Шурнаха едни сълзи и го сдухах. За съжаление, няма как да видите сцената, защото той се издразни и като копродуцент я е махнал. Комплексарска история!“ – разказа Ованес Торосян.

Снимка: Олег Попов

Във видеото горе можете да чуете още за първата му роля на пингвин, за брат му Тигран, как всъщност новият му моноспектакъл е намерен случайно във вид на разказ.

Снимка: Олег Попов

В студиото Ованес свири на тарамбука, както и на всички инструменти на бенда със специалното участие на Николаос на барабаните.

Снимка: Олег Попов