Иван Лечев и съпругата му Жени споделиха в предаването „Тази събота и неделя“ (bTV) как прекарват карантината в село Поибрене.

Иван Лечев:
Както е казал мъдрият български народ: всяко чудо за три дни! Така че и карантината ще отмине.

Жени:
Само да отбележа, че не сме избягали по Великден. Карантината ни завари на вилата и останахме тук на чист въздух. Макар че то май в цяла България вече е чист въздухът.

Иван Лечев:
И понеже разполагаме с безкрайно много свободно време, си направихме една нива. Все още нищо не сме посадили, защото нашите съседи ни казаха, че е рано.

Жени:
По цял ден се занимавам с обучението на Косьо, който е първи клас в Музикалното училище. Свирим, имаме часове по солфеж. Аз имам повече търпение, докато Иван е излишно строг.

Иван Лечев:
Да, Жени е по-добър учител... Скоро имахме онлайн концерт със Стефан Вълдобрев. Когато свърши песента и няма аплодисменти, е много шантаво. Чакам с нетърпение живите концерти... Относно „Гласът на България“ смятам, че имам своите шансове отново да взема короната. Ще споделя, че най-голямата конкуренция тази година е в отбора на Камелия. Тя събра много силни участници.

Жени:
Косьо е най-щастлив, че дойде Великден. Едва го удържахме да не изяде яйцата преди празника... Тук няма как да поръчаме от ресторант, така че си готвим.

Иван Лечев:
Даже хляб си правим сами. Много обичаме содени питки от лимец. Дори се чудя дали да не направим соден козунак от лимец (смях).

Цялото предаване можете да гледате тук.