Навръх Великден Христо Василев премина вокалните двубои в "Гласът на България" и избра да продължи в отбора на Камелия. Рокаджията даде интервю за „Преди обед“ (bTV) от Варна, където с цялото си семейство прекарва дните на изолация. Ето най-интересното от разговора със Сашо Кадиев.

Христо Василев:
Всички сме в къщата във Варна. Съпругата ми Неда, детенцето ни Васил, родителите ми, брат ми. Почиваме си, занимаваме се с детето. Работим в градината. С Неда, която е пианистка и певица, чакаме музата за нови парчета.

С нея се запознахме във Варна, в един бар, където свирехме. Получих предложение да работя по корабите и я поканих като певица да се присъедини. Така че любовта ни тръгна по вода.

Неда:
Живеехме едва от два месеца заедно с него, когато навръх Коледа събрахме двете семейства. Христо се беше облякъл като дядо Коледа, раздаваше подаръци и в един момент падна на колене и ми подаде златиста кутийка с годежен пръстен. Беше невероятно преживяване! На секундата казах „Да!“.

Снимка: bTV Media Group

Според мен той се справя много добре в "Гласът на България". Гордея се с неговото участие.

Христо Василев:
Избрах отбора на Камелия, защото така е по-интересно. Искам да опитам нещо различно и ново. Знам, че всички очакваха да избера Лечев. 

Цялото предаване можете да гледате тук, а какво ще се случи тази неделя в "Гласът на България" - вижте тук.