Бягала е от училище, но това не й пречи да бъде отличничка. Едно телефонно обаждане сбъдва детската й мечта. Ето как „Мис Силикон“ от модел става актриса.

Гергана Райчевска получава роля в новия игрален български филм „Цената на властта“. Филмът е политически трилър, който е пълен с интриги. „Всеки гледа да се измъкне, но не всеки успява“, коментира тя.

Райчевска е модел на България през 2009 и „Мис Силикон“ през 2010 г. Когато печели титлата, започва да получава предложения от мъже, които искат да купят дори бельото й.

„Като малка бях артистично дете“, каза Гергана в „Преди обед“ по bTV.  Тя е от Асеновград и иска да се занимава с музика. Мести се в София, за да учи „Връзки с обществеността“.

„Героинята, която играя е много различна от мен. Тя е измамница и постоянно подкупва, дори е подкупвана“, обясни Райчевска.

Поставя силикон в гърдите си и печели конкурса през 2010 г. „Всичко стана супер случайно“, сподели тя. Така се случва и с кастинга за ролята й в „Цената на властта“. Получава покана от неин приятел. „По време на първите снимки се чувствах много неловко“, сподели Гергана. „Актьорите, с които съм израснала, ме приеха като една от тях“, допълни тя.

Гергана има много татуировки по тялото си. Лилиум е първата й, която прави още като тийнейджър, защото е любимото й цвете.

Как „Мис Силикон 2010“ става актриса, вижте във видеото по-горе.