На пръв поглед Цветелина Михайлова е успешна жена, която има всичко. Влюбена е в мъжа си и заедно се радват на две момчета близнаци. На 15 септември 2022 г. животът й се преобръща – диагностицират я с рак на гърдата.

Цветелина отваря собствен фризьорски салон и се радва на красотата. Самата тя се вълнува от модата и иска да е в крак с тенденциите. Историята на коафьорката започва с поставянето на тежката диагноза. Туморът, който и откриват е от агресивен тип, но за щастие е диагностициран в ранен стадий.

Младата дама започва редица химиотерапии. Тогава решава да отиде на фризьорски семинар в Румъния. Там обаче косата й започва да пада. Налага се колегите й фризьори да й отстранят косата.

„Доста се стресирах“, призна тя по време на гостуването си в студиото на предаването „Преди обед“ по bTV.

Когато Цветелина е на 12 години, губи майка си. Причината отново е рак. След диагнозата си Цветелина е обезобразена, с киселини и обгаряне на устата. Тя обаче продължава да вярва. Именно това днес й помага.

„Всяко зло за добро“, вярва младата жена. Всеки ден заедно с дрехите, тя сменя и прическата си.

След 13 химиотерапии и 25 лъчетерапии Цветелина се чувства здрава. Тя има и пълната подкрепа от мъжа си и двете им момчета. Остава й последна терапия, която ще сложи край на лечението й.