Казват, че човешката душа тежи 21 грама. Това придава на числото особено силна символика.

21 - точно в този епизод на сериала "Обещание" се заплитат нови емоционални драми, докато други намират своето дълго чакано решение. Впечатляващият турски сериал може да гледате абсолютно безплатно на bTV Plus. Направете лятото си интересно и вълнуващо! 

Емир е в болница, но някои хора не знаят какво точно го е сполетяло. Какво ли се прикрива?

Трябва ли родителите да знаят всичко за своите деца? Това са само част от въпросите, които възникват, но има и нещо друго - по-важно. 

Когато любовта все още е в своето развитие, е лесно да се обърка с приятелска загриженост, съжаление или друго чувство. Емир и Рейхан са съпруг и съпруга, но по нейните думи ги свързва само един подпис. Така ли е наистина? Не води ли до подписа точно силното чувство? 


Според психолозите, когато един мъж е влюбен, се превръща в дете. Когато жената е влюбена, у нея се разгръща майчинският инстинкт. Точно по тази причина любовта и грижата често се преплитат и няма ясна граница помежду им. 

Любовта и грижата са различни емоции. Любовта е емоция, която показва обич към човек, докато грижата е чувство, което го кара да защитава и пази. 

И в реалния живот между двамата герои избухва истинска любов.

Какво се случва помежду им - може да прочетете тук. 

Ако сме провокирали интереса ви - продължите да гледате сериала "Обещание" на bTV PLus. 

Още за филма...

Изминали са четири години, а животът на Емир (Гьокберк Демирджи) все още е разбит след смъртта на любимата му Рейхан (Йозге Яъз). За да се откъсне от миналото си и горчивите спомени, които непрестанно го преследват, той напуска Истанбул и заедно със семейството си се установява в малка ферма в покрайнините на града, където се посвещава на грижите на вече порасналия си син Ийт. Емир отказва да повярва отново в любовта, страхувайки се, че по този начин ще предаде вече покойната си съпруга. Съдбата обаче е непредвидима и го среща с Гюлпери (Сетенай Сюер) – очарователна девойка, която живее като заложница на собствения си чичо, изолирана от външния свят.

Гюлпери решава да се спаси от терора, на който е подлагана всекидневно, и тръгва да бяга из гората в търсене на спасение. Така тя стига в близост до фермата на Емир, който остава запленен от дивата й красота и й предлага убежище и закрила. Междувременно Нарин (Ямур Шахбазова) и Кемал (Джан Верел) са се установили в имението на Тархун и най-сетне изживяват пълноценно любовта си след поредицата от перипетии, с които се наложи да се сблъскат. Съдбата обаче е подготвила ново изпитание и за тях след като в живота им влиза нова зложелателка, готова на всичко да ги раздели.