Tурската драма "Обещание" (Yemin) е един от най-успешните в южната ни съседка. Главните роли в поредицата са поверени на Йозге Яъз, Гьокберк Демирджи, Беркант Мюфтюлер, Гюл Арджан и Джан Верел.

Популярните актьори, спечелили сърцата на феновете с героите си Емир и Рейхан в сериала, през март шокираха феновете си с новината, че са се разделили. Това се случи само дни след като двойката отбеляза 3 г години от връзката си.

Гледай първия сезон на "Обещание" безплатно на btvplus.bg

Малко по-късно обаче Йозге изтри всички снимки със своя любим от профила си в Инстаграм. В последната й публикация Гьокберг написа: „Винаги ще те обичам, винаги!“

КАКВО СЕ СЛУЧВА С ДВАМАТА СЕГА?

Йозге е все така очарователна и с пленителна усмивка. Младата дама сподели снимки от времето, което всички чакаме цяла година - онова, което прекарваме край морето. 

Пътешествията й обаче не свършват до тук. Преди това актрисата беше на посещение в Германия и Нидерландия. 

Дали тя търси лек за разбито сърце, или просто се наслаждава на свободното си време - е трудно да се каже. Но е факт, че изглежда прекрасно навсякъде.

Преди време двамата посочиха като причина за раздялата натоварените си работни графици. 

Част от морската си почивка Гьокберк прекара в турския курорт Фетхие. 

Посетил е също и Тюркбуку - малък залив на около час път с кола от центъра на Бодрум. Той е предпочитан от елитни туристи както от Истанбул, така и от чужбина. 

В Тюркбукуима доста луксозни хотели, ресторанти и плажни клубове. 

Завладяващата история на сериала "Обещание"

Рейхан е селско момиче - смирено, мило и грижовно. Тя обещава да се омъжи за сина на стария семеен приятел Хикмет. Хикмет се притеснява какво ще стане със семейното му богатство, ако бъде оставено на неговия несериозен син и алчната си съпруга, чиято единствена грижа е да укрепи мястото си във висшето общество на Истанбул.

Емир е синът на Хикмет, който е бунтовник и предпочита да поема рискове, като харчи безразборно трудно спечелените пари на баща си, и не му помага в семейния бизнес. Той се съгласява да се ожени за Рейхан, но си обещава да направи живота ѝ нещастен, дотолкова, че тя да пожелае да се разведе с него, доказвайки по този начин на баща си Хикмет, че трябва да му бъде разрешено да взема сам решения за живота си. С времето Емир осъзнава, че не трябва да кара Рейхан да бъде нещастна, за да накаже баща си. Той омеква към нея, а Рейхан вижда неговата положителна страна - на която не може да устои!

Гледай първия сезон на "Обещание" безплатно на btvplus.bg