Сезон 2021 на "Гласът на България" започва в ефира на bTV през есента, с цели три нови треньорски попълнения - поп сензацията DARA, един от най-емблематичните и разпознаваеми музикални артисти Любо Киров и звездата попфолка Галена. Те ще оформят новия менторски състав, заедно с неповторимия Мастър Иван Лечев - трикратен носител на треньорската корона в шоуто.

"Гласът на България" ще бъде и с нов водещ - талантлив, млад, популярен и харизматичен - музикантът и актьор Иван Тишев, познат на зрителите на bTV с ролята си на Боби от тийн сериала "Рeвoлюция Z".

Той е музикант и актьор, но досега не е бил водещ. Какво се случи с кариерата му след успеха с "Революция Z"? Вълнува ли се от предстоящия старт на "Гласът на България"? Вижте какво сподели Иван Тишев в предаването "Тази събота и неделя".

"Много се вълнувам, за първи път влизам в телевизионно предаване като водещ", каза Иван Тишев.

"Нямам търпение да видя какво ще се случи, да видя всички талантливи музиканти. Това е едно от нещата, които най-много ми харесва - че ще бъда заобиколен от музиканти и артисти", допълва той.

"През последните 2-3 години много натиснах музиката. Реално аз правя всичко, което е свързано с музиката - работя в студио, записвам артисти, продуцирам песни", каза Тишев.

"Няколко месеца ми отне, за да напиша целия саундтрак на филма "Завръщане" на режисьора Ники Илиев - той много ми помогна, лесно се разбираме", спомня си той.

"В момента работим и по втората част на "Завръщане". Музиката ще е много интересна, имаме нова концепция", допълва той.

"Всички много ми харесват, много колоритни личности са", коментира той менторите в "Гласът на България".

"Аз харесвам артисти, които обичат да излизат от зоната си на комфорт, които експериментират с музиката си", каза Тишев.

Вижте какво още сподели Иван Тишев във видеото в сайта на bTV Новините.