Ивайло Захариев и съпругата му Станислава Славчева-Захариев споделиха в „Преди обед“ детайли за сватбата си, която бе в лятно кино „Кабана“, в парка пред НДК.

„След сватбата се чувствам по същия начин. Ние си поживяхме заедно една година, преди това 2 години гаджета. Просто сега вече е законно“ – призна Станислава.

„Бяхме на открито, затова можахме да поканим 60 гости, а не 30. Въпреки това не успяхме да поканим доста от приятелите. Забавлявахме се до 23 ч., както е по правилата сега“ – допълни актьорът.

Мястото за сватбата е избрано от булката.

„Преди 2-3 години снимах в кино „Кабана“ Мона Гочев за един календар. Всъщност при снимките за същия календар се запознахме с Ивайло. Мястото много ме впечатли и ми хареса за всякакви събития“ – поясни Станислава Славчева, чийто профили в социалните мрежи са с името Стани Спиърс, тъй като е голяма почитателка на Бритни Спиърс.

Точно затова тя се появява на тържеството на фона на нейна песен. Младоженецът избира мелодията от „Индиана Джоунс“, а кумовете – Ники Станоев и Наталия Живкова, се спират на „Флинстоун“.

„Преди да се решим на този брак, който е втори и за двама ни, говорихме за грешките, които сме допуснали. Обсъждахме как ще се справим с общо три деца“ – споделиха младоженците, като Стани допълни, че повече се страхува от хейтърските коментари.

„Предложението за брак бе неочаквано. Предната седмица дори имахме някакво неразбирателство. Оказа се, че той е купил пръстена месец по-рано. Странно как не съм го видяла. Не исках всичко да е толкова публично, но се оказа, че сред публиката има една сърцата жена Диана Стефанова, която е от местен вестник и тя помоли да отрази събитието“ – разказа Станислава Славчева.

„Общо взето през половината месец сме с трите деца. С майката на момчетата добре се разбираме и успяваме да се редуваме по седмици. Така че вкъщи е на приливи и отливи, ту е тихо, ту е много бурно. Дъщеричката на Стани е на 5. Тя се разбира повече с малкия ми син Дамян, но когато него го няма, Никол постоянно прегръща Филип“ – сподели Ивайло Захариев.

Младоженците са получили от кумовете като подарък пътуване до Париж, но засега отлагат медения месец, тъй като пандемията затруднява пътешествията. 

Снимки от сватбата можете да видите тук: