След обединението на всички участници във "Фермата" 8 Хепи Ванче отново бе избрана за ратай. Тя обаче постави ред условия пред фермера на седмицата – Веселка.

Снимка: bTV Media Group

„Няма да правя огън и питки. Ще готвя една манджа за обяд и вечеря и можете да си добавяте различни неща – кеф ти лютеница, кеф ти извара“ – заяви победителката от шести сезон.

Снимка: bTV Media Group

Веселка се опита да й обясни, че има няколко печки и може да се готви паралелно. Освен това брашното се прави от други хора и печенето на хляб не изисква толкова време.

Снимка: bTV Media Group

Радо допълнително нагнети напрежението, като предупреди всички, че Ваня не прави хляб и мие съдовете едва на другия ден.

Хепи Ванче още първия ден започна с мрънкане. Тя е единственият човек, който прескача думата на фермера и не я интересува нищо. Ще прибегна до наказания, ако трябва“ – коментира Веселка пред камерата на риалитито.

По-късно Хепи Ванче отказа и да донесе приборите за хранене.

„Ванче, създаваш напрежение. Всички попитаха какво да помогнат, само ти дойде със заявка какво няма да правиш“ – укори я Веселка.

Снимка: bTV Media Group

„Като видях къде трябва да спя, с тези хиляди мухи в обора – все едно филм на ужасите. Не се чувствам комфортно вече“ – проплака Ваня относно третото си ратайство.

„Хепи Ванче трябва да види грешките в себе си. Не успя да се приспособи нито към единия отбор, нито към другия. Тя е по средата и всички й се дразнят. Сама е срещу всички“ – коментира учителката Нина.

След първия съвместен обяд в лятната кухня фермерите коментираха, че храната не е била вкусна.

Снимка: bTV Media Group

„Баба ми за прасето готвеше по-вкусно“ – каза Чочо, а останалите ветерани попитаха хората от „Нови надежди“: Вие все такива неща ли ядохте досега?

Как Калин се опита да успокои Хепи Ванче - вижте тук: