Хепи Ванче не спира да посещава най-невероятни места по цял свят. Но едно от най-магичните места си остава в България - а именно Родопите.

Какво да видим на язовир "Студен кладенец", как се прави велопреход по време на буря, за меандрите на Арда и куп други интересни места тя разказва в "Тази събота". 

"До язовир "Студен кладенец" има едно ловно стопанство. Мястото е - направо да се влюбиш! Далеч си от всичко, с невероятна гледка и планината. Понеже е стопанство, имаше много сърнички и еленчета, които обикалят наоколо. Наспиваш се много по-бързо, защото въздухът е чист."

Къде да отидете в Родопите и кои са другите диви и красиви места - вижте във видеото. 

На втория ден от велопрехода на компанията им ги изненадва буря, от която няма къде да се скрият. Бутат колелетата си около час и половина. Затънали в кал и мокри след това интересно приключение ги спасяват с джипове.

"После просто си се изкъпахме и седнахме да си вечеряме" - разказва тя, без да спира да се усмихва.

Меандрите на река Арда за нея са другото "магическо място".

Дори там - край Дяволския мост и на жп линията тя прави прословутите си лицеви опори.

Табелата за пещерата Утробата виждат точно преди залез. Изкачват се на беговм за 45 минути и стават свидетели на впечатляващата гледка на потъващото в планинските хребети слънце и неговите последни отблясъци в небето.