Гореща и провокативна - така можем да опишем DARA (Дара) в новия й проект "Mamacita". Любимката на тийнейджърите пусна новото си парче на рождения си ден като жест и подарък за фeновете си.

"Беше важно за мен да подаря нещо на феновете ми. И не само на феновете – исках да дам на хората нещо, което е много лично и интимно", казва 22-годишната певица в предаването COOLt по bTV.

В разговор с Натали Трифонова Дара сподели, че е празнувала рождения си ден със семейството и приятелите си във Варна и после в София. Певицата се е зарадвала изключително от зарята, която са й подарили за празника.

За работата по проекта певицата сподели, че всичко се е получило много леко и естествено: "Когато слушах песента, си представях тази визия. Когато започнахме снимките по видеото, знаех точно какво искам, което улесни работата ни. Стилистката изработи сутиена с перлите".

"Избрах перлите, защото са много класически акцент и ми харесват много като бижу. Пък и аз съм от морето", с усмивка допълва изпълнителката.

Снимка: Ангел Захаринов

"Хората ме сравняват с кого ли не – някой може да види в мен Риана, вчера ми казаха, че съм азиатка. Който както иска да ме припознава, нямам проблеми с това. Мисля, че съм нещо средно между Дора Изследователката и Клеопатра", каза още DARA.

"За мен е важно да има разбирателство, да виждам, че човекът е отворен да учи. Това е най-важното. Другите неща вече може да се коригират. Но като цяло никого не си търся и не се занимавам даже", категорична е младата изпълнителка.

Гостуването на DARA, както и цялото предаване COOLt гледайте в сайта btvplus.bg >>